当前位置:首页 > 导游词 > 导游词范文 > 文章内容页

《高一英语同步辅导视频》

来源:互联网收集 日期:2018-01-19 09:58:53 分类:导游词范文 阅读:
范文壹:人教版高中英语必修四视频专辑--视频同步辅导

1.       Unit 1 Women of achievement _Part 1-特教辅导--高中英语必修四视频

2.       Unit 1 Women of achievement _Part 2-特教辅导--高中英语必修四视频

3.       Unit 1 Women of achievement _Part 3-特教辅导--高中英语必修四视频

4.       Unit 1 Women of achievement _同步示范说课--高中英语必修四视频

5.       Unit 2 Working the land _Part 1-特教辅导--高中英语必修四视频

6.       Unit 2 Working the land _Part 2-特教辅导--高中英语必修四视频

7.       Unit 2 Working the land _Part 3-特教辅导--高中英语必修四视频

8.       Unit 2 Working the land _优质课--高中英语必修四视频

9.       Unit 2 Working the land _Part 1-名师点拨--高中英语必修四视频

10.  Unit 2 Working the land 高中英语必修四_Part 2-名师点拨

11.  Unit 2 Working the land _示范课1--高中英语必修四视频

12.  Unit 2 Working the land _示范课2--高中英语必修四视频

13.  Unit 3 A taste of English humour _Part 1-特教辅导--高中英语必修四视频

14.  Unit 3 A taste of English humour _Part 2-特教辅导--高中英语必修四视频

15.  Unit 3 A taste of English humour _Part 3-特教辅导--高中英语必修四视频

16.  Unit 3 A taste of English humour _名师讲课--高中英语必修四视频

17.  Unit 4 Body language _Part 1-特教辅导--高中英语必修四视频

18.  Unit 4 Body language _Part 2-特教辅导--高中英语必修四视频

19.  Unit 4 Body language _Part 3-特教辅导--高中英语必修四视频

20.  Unit 4 Body language _Part 3-名师点拨--高中英语必修四视频

21.  Unit 4 Body language _名师讲课--高中英语必修四视频

22.  Unit 5 Theme parks _Part 1-特教辅导--高中英语必修四视频

23.  Unit 5 Theme parks _Part 2-特教辅导--高中英语必修四视频

24.  Unit 5 Theme parks _Part 3-特教辅导--高中英语必修四视频

25.  Unit 5 Theme parks _Part 1-名师点拨--高中英语必修四视频

26.  Unit 5 Theme parks _名师授课--高中英语必修四视频

27.  音频mp3-_unit1-课文朗读--高中英语必修四视频

28.  音频mp3-_ unit1-单词听力--高中英语必修四视频

29.  音频mp3-_unit2-课文朗读--高中英语必修四视频

30.  音频mp3-_ unit2-单词听力--高中英语必修四视频

31.  音频mp3-_unit3-课文朗读--高中英语必修四视频

32.  音频mp3-_ unit3-单词听力--高中英语必修四视频

33.  音频mp3-_unit4-课文朗读--高中英语必修四视频

34.  音频mp3-_ unit4-单词听力--高中英语必修四视频

35.  音频mp3-_unit5-课文朗读--高中英语必修四视频

36.     音频mp3-_ unit5-单词听力--高中英语必修四视频

范文二:人教版高中英语必修壹名师辅导及优质课同步视频专辑

1.       Unit 1 Friendship _part1-特教辅导-高中英语必修壹

2.       Unit 1 Friendship _part2-特教辅导-高中英语必修壹

3.       Unit 1 Friendship _part3-特教辅导-高中英语必修壹

4.       Unit 1 Friendship _part2-名师点拨-高中英语必修壹

5.       Unit 1 Friendship _重点词讲解-高中英语必修壹

6.       Unit 1 Friendship _名师精品课-高中英语必修壹

7.       Unit 1 Friendship _黄冈名师课堂-高中英语必修壹

8.       Unit 1 Friendship _课文朗读音频-高中英语必修壹

9.       Unit 2 English around the world _part1-特教辅导-高中英语必修壹

10.  Unit 2 English around the world _part2-特教辅导-高中英语必修壹

11.  Unit 2 English around the world _part3-特教辅导-高中英语必修壹

12.  Unit 2 English around the world _Part 2 Sentences-讲课-高中英语必修壹

13.  Unit 2 English around the world _Part 3 Exercises-讲课-高中英语必修壹

14.  Unit 2 English around the world _优质课堂-高中英语必修壹

15.  Unit 2 English around the world _邓小玲精品课-高中英语必修壹

16.  Unit 2 English around the world _胡华说课优质课-高中英语必修壹

17.  Unit 3 Travel journal _part1-特教辅-高中英语必修壹

18.  Unit 3 Travel journal _part2-特教辅导-高中英语必修壹

19.  Unit 3 Travel journal _part3-特教辅导-高中英语必修壹

20.  Unit 3 Travel journal _part3-名师点拨-高中英语必修壹

21.  Unit 3 Travel journal _part1-名师点拨-高中英语必修壹

22.  Unit 3 Travel journal _Part 2-讲课-高中英语必修壹

23.  Unit 3 Travel journal _欧明华讲课-高中英语必修壹

24.  Unit 4 Earthquakes _part1-特教辅导-高中英语必修壹

25.  Unit 4 Earthquakes _part2-特教辅导-高中英语必修壹

26.  Unit 4 Earthquakes _part3-特教辅导-高中英语必修壹

27.  Unit 4 Earthquakes _part1-名师点拨-高中英语必修壹

28.  Unit 4 Earthquakes _part3-名师点拨-高中英语必修壹

29.  Unit 4 Earthquakes _张旭获优质课-高中英语必修壹

30.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _part2-特教辅导-高中英语必修壹

31.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _part3-特教辅导-高中英语必修壹

32.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _part3-名师点拨-高中英语必修壹

33.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _part1-名师点拨-高中英语必修壹

34.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _教师说课-高中英语必修壹

35.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _李陈珠讲课-高中英语必修壹

36.  综合视频-_学习指导-代词-高中英语必修壹

37.  综合视频-_单词讲解-高中英语必修壹

38.     综合视频-_句子的表达-名师讲解-高中英语必修壹

文三人教版高中英语必修壹名师辅导及优质课同步视频专辑

1.       Unit 1 Friendship _part1-特教辅导-高中英语必修壹

2.       Unit 1 Friendship _part2-特教辅导-高中英语必修壹

3.       Unit 1 Friendship _part3-特教辅导-高中英语必修壹

4.       Unit 1 Friendship _part2-名师点拨-高中英语必修壹

5.       Unit 1 Friendship _重点词讲解-高中英语必修壹

6.       Unit 1 Friendship _名师精品课-高中英语必修壹

7.       Unit 1 Friendship _黄冈名师课堂-高中英语必修壹

8.       Unit 1 Friendship _课文朗读音频-高中英语必修壹

9.       Unit 2 English around the world _part1-特教辅导-高中英语必修壹

10.  Unit 2 English around the world _part2-特教辅导-高中英语必修壹

11.  Unit 2 English around the world _part3-特教辅导-高中英语必修壹

12.  Unit 2 English around the world _Part 2 Sentences-讲课-高中英语必修壹

13.  Unit 2 English around the world _Part 3 Exercises-讲课-高中英语必修壹

14.  Unit 2 English around the world _优质课堂-高中英语必修壹

15.  Unit 2 English around the world _邓小玲精品课-高中英语必修壹

16.  Unit 2 English around the world _胡华说课优质课-高中英语必修壹

17.  Unit 3 Travel journal _part1-特教辅-高中英语必修壹

18.  Unit 3 Travel journal _part2-特教辅导-高中英语必修壹

19.  Unit 3 Travel journal _part3-特教辅导-高中英语必修壹

20.  Unit 3 Travel journal _part3-名师点拨-高中英语必修壹

21.  Unit 3 Travel journal _part1-名师点拨-高中英语必修壹

22.  Unit 3 Travel journal _Part 2-讲课-高中英语必修壹

23.  Unit 3 Travel journal _欧明华讲课-高中英语必修壹

24.  Unit 4 Earthquakes _part1-特教辅导-高中英语必修壹

25.  Unit 4 Earthquakes _part2-特教辅导-高中英语必修壹

26.  Unit 4 Earthquakes _part3-特教辅导-高中英语必修壹

27.  Unit 4 Earthquakes _part1-名师点拨-高中英语必修壹

28.  Unit 4 Earthquakes _part3-名师点拨-高中英语必修壹

29.  Unit 4 Earthquakes _张旭获优质课-高中英语必修壹

30.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _part2-特教辅导-高中英语必修壹

31.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _part3-特教辅导-高中英语必修壹

32.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _part3-名师点拨-高中英语必修壹

33.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _part1-名师点拨-高中英语必修壹

34.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _教师说课-高中英语必修壹

35.  Unit 5 Nelson Mandela - a modern hero _李陈珠讲课-高中英语必修壹

36.  综合视频-_学习指导-代词-高中英语必修壹

37.  综合视频-_单词讲解-高中英语必修壹

38.     综合视频-_句子的表达-名师讲解-高中英语必修壹

范文四:[人教版]pep小学六年#英语同步辅导视频

2011-06-08 18:37:25|  分类: 网上课堂 |字号 订阅

本文引用自儒风《[人教版]pep小学六年#英语同步辅导视频

[人教版]pep小学六年#英语上册01 Unit 1 How Do You Go There?[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语上册02 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册03 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册04 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语上册05 Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册06 Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册07 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语上册08 Unit 2 Where is the Science Museum?[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语上册09 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册10 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册11 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语上册12 B Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册13 B Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册14 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语上册15 Unit 3 What Are You Going to Do?[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语上册16 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册17 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册18 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语上册19 B Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册20 B Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册21 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语上册22 Recycle 1

[人教版]pep小学六年#英语上册23 Unit 4 I Have a Pen Pal[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语上册24 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册25 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册26 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语上册27 B Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册28 B Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册29 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语上册30 Unit 5 What Does She Do?[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语上册31 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册32 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册33 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语上册34 B Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册35 B Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册36 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语上册37 Unit 6 The Story of Rain[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语上册38 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册39 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册40 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语上册41 B Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语上册42 B Let's read

[人教版]pep小学六年#英语上册43 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语上册44 Recycle 2

[人教版]pep小学六年#英语下册01 Unit 1 How Tall Are You?[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语下册02 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语下册03 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语下册04 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语下册05 B Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语下册06 B Let's read

[人教版]pep小学六年#英语下册07 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语下册08 Unit 2 What's the Matter,Mike?[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语下册09 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语下册10 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语下册11 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语下册12 B Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语下册13 B Let's read

[人教版]pep小学六年#英语下册14 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语下册15 Unit 3 Last Weekend[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语下册16 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语下册17 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语下册18 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语下册19 B Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语下册20 B Let's read

[人教版]pep小学六年#英语下册21 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语下册22 Unit 4 My Holiday[A Let's learn]

[人教版]pep小学六年#英语下册23 A Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语下册24 A Let's read

[人教版]pep小学六年#英语下册25 B Let's learn

[人教版]pep小学六年#英语下册26 B Let's talk

[人教版]pep小学六年#英语下册27 B Let's read

[人教版]pep小学六年#英语下册28 C Pronunciation

[人教版]pep小学六年#英语下册29 Recycle 1 Let's Take a Trip

[人教版]pep小学六年#英语下册30 Recycle 2 A Farewell Party

谈天说地】

【游戏天地】

【心理测试】

【图片收藏】

【健康饮食】

【学讲堂

视频大全】

【在线工具】

【教师博览】

【我的原创

【法律法规】

【音乐试听】

【快捷生活

教子必读】

【博客教程】

【开怀大笑】

【感悟人生

【精品收藏】

【男人女人】

【佛学讲堂

【俗语大全】

【土陶欣赏】

【职场指南】

【P S 教程】

【电脑常识】

【博客推广】

【饮食料理】

【娱乐先锋】

【博客代码】

生活窍门】

【历史天空】

【军事大观

【时尚男女】

【怡情音画】

【心灵茶馆】

点击分享

点击分享

 点击头像留言

 欢迎到哥们干杯的博客

心理测试

友情链接进入申请

图片动画素材大全

 更多精彩日志

欢迎推荐点评引用并注明出处

美化博客--从起步到精通

心灵茶馆

博客制作精美图片--精选【海】

增加流量点此注册

新手必读【1】

新手必读【2】

新手必读【3】

新手必读【4】

如何设置博客背景

正确查找日志和图片地址【原】

制作表格类日志【原】

制作顶栏的方法【原】

顶栏美图欣赏

男人靠什么吸引女人

我们不加入这样的圈子!

人体艺术【音画精品】

你是哪种类型的美女?

圆明园复原绝美景色

做人低调是壹种智慧

告诉你壹个真实的日本

中遭遇50年壹遇大雪灾 【图】

赴日网友全程偷拍靖神社

中的危机——每位中人请耐心看完这篇文章

恶搞图片

赏识教育不是的!

给孩子立规矩的19条原则

孩子为什么不听话

影响孩子壹生的15个细节

点击此处查看更多内容.

哥们干杯!推荐阅读: 博客教程(玩转网易博客)

2008.02.05 博客教程(玩转网易博客)

博客素材(图片、Flash仓库) 2008.01.02 博客素材(图片、Flash仓库)

父亲的土陶作品欣赏、推广

2008.01.27 父亲的土陶作品欣赏、推广

美化博客--从起步到精通(新手初学必

2007.12.08 美化博客--从起步到精通(新手初学必读)

博客模块代码共享(美化装扮博客)

2008.01.28 博客模块代码共享(美化装扮博客)

转发至微博

0人  |  分享到:

阅读(2493)| 评论(1)| 引用 (7) |举报

网友热转6分钟“人生视频”【感人、感悟、感伤!】

人教版】pep小学3至6年#英语同步辅导视频全218集

历史上的今天

【怡情音画】壹朵花开的时间2010-06-08 16:00:57

2010好新自定义mp3歌曲FLASH播放器(10款)2010-06-08 12:49:54

老人心理健康标准2010-06-08 12:48:38

电脑没宽带也能上网2010-06-08 07:43:14

“二奶门”90后自述我当“二奶” 真的很幸福!2010-06-08 07:39:10

好近读者

范文五:高壹英语同步辅导(Unit3 Travel Journal)

高壹同步辅导

强调句(2)

强调句型基本结构 It is/was+被强调分+that/who/whom+其他成分

原句: I met Li Ming at the railway station yesterday. 昨天我在车站碰见了李明。

强调主语:

强调宾语:

强调地点状语:

强调时间状语:

【拓展延伸】注意:

(1)对―—not---until---―这壹结构进行强调时,壹般使用‖It is/was not until---that---―

这壹句型进行强调。如:

I didn’t go home until the rain stopped.直到雨停了我才回家

强调句为:

(2) am determined to avoid making the same mistake again.

强调句为:

(3)强调句的壹般疑问句句型: Is/Was+it+that/who/whom----?

____ ____ this morning ____ you met him?

(4)强调句的特殊疑问句型:疑问句+is/was+it+that/who/whom----?

____ ____ ____ ____ (到底在哪) you met him this morning?

(5).与定语从句的区别

It was in this factory ____ my father used to work.. It was this factory ____ my father used to work .

(6) 与状语从句的区别

It was at 7 o’clock ____ I arrived. It was 7 o’clock ____ I arrived.

(7) 省略、连用、壹致

1 ---Who is making so much noise in the garden? ---- ____ the children. (省略)

A. It is B. They are C. That is D. There are

2 Was it in the house ____ his grandfather once lived ____ they found the old picture?( 连用)

3 I’ve already forgotten ____ ____ ____ (在哪)that you put the dictionary. (省略)

4 It was at the very beginning ___Mr. Fox made the decision ____ we should move at once.(连用)

5 Personally I think it is the sales manager, rather than the sales girls, ____ ____ to blame. (壹致)

高考题中的强调句型。

1. Was ______that I saw last night at the concert ?

A. it you B. not you C. you D. that yourself

2. It was after he got what he had desired ______he realized it was not so important.

A. that B. when C. since D. as

3.It is what you do rather than what you say ______ matters.

A. that B. what C. which D. this

4. ____was in 1979____I graduated from the university.

A. That; that B. It; that C. That; when D. It; when

5. —______ that he managed to get the information?

— Oh, a friend of his helped him.

A. Where was it B. What was it C. How was it D. Why was it

6. —He was nearly drowned.

—When was______ ?

—______ was in 1988 when he was in middle school.

A. that; It B. this; This C. this; It D. that; This

7. I have always been honest and straight forward and it doesn't matter ______I'm talking to.

A. who is it B. who it is C. it is who D. it is whom

8. Why ! I have nothing to confess. ______you want me to say?

A. What is it that B. What it is that C. How is it that D. How it is that

9. Was it in the village ______we used to live in _____the accident happened?

A. where; that B. which; that C. that; where D. where; which

10.It was not until she got home ______ Jennifer realized she had lost her keys.

A. when B. that C. where D. before

综合能力检测

填空

The other day I was talking to a stranger on the bus; he told me that he had a good 31 in Chicago and he wondered if , by any chance(碰巧), I 32 to know him. For a moment, I thought he might be , but I could tell from the expression(表情) on his face that he was not . He was . I felt like saying that it was ridiculous (可笑的) to that out of all the millions of people in Chicago I could possibly have ever bumped into(碰到) his friend. But, I just smiled and reminded(提醒) him that Chicago was a very city. He nodded, and I thought he was going to be content to drop the subject(放下这个话题) and talk about something else. But I was wrong. He was silent for a few minutes, and then he to tell me all about his friend.

His friend’s main in life seemed to be tennis. He was an excellent(优秀的) tennis player , and he 40 had his own tennis court(网球场). There were a lot of people with swimming 41 , yet there were only two people with private(私人的) tennis court; his friend in Chicago was one of them. I told him

that I knew several like that, including my brother , who was doctor in California. He that maybe there were more private courts in the country, than he but he did not know of any others.

Then he asked me my brother lived in California. When I said Sacramento, he said that was a coincidence (巧合) his Chicago friend spent the summer in Sacramento last year and he lived next door to a 47 who had a tennis court in his backyard. I said I felt that really was a coincidence (巧合) because my next-door neighbour had gone to Sacramento last summer and had 48 the house next to my brother’s house. For a moment , we stared at each other, but we did not say anything.

―Would your friend’s name happen to be Roland Kirkwood?‖ I asked finally. He and said, ―Yes. Would your brother’s name happen to(碰巧) be Dr Rey Hunter ?‖ It was my to laugh. ―Yes, ‖ I replied.

31.A .brother

32.A .managed

33.A .expecting

34.A .funny

35.A .think

36.A .indeed

37.A .famous

38.A .began

39.A .problem

40.A .just

41.A .suit

42.A .people

43.A .advised B .teacher B .happened B .lying B .serious B .find B .actually B .interesting B .stopped B .interest B .ever B .habit B .players C .neighbour C .tried C .joking C .careful C .realize C .instead C .noisy C .refused D .friend D .wanted D .talking D .disappointed (失望的) D .see D .exactly D .big D .failed C .choice (选择) D.work C .even C .pools C .strangers D .surely D .river D .friends B .argued (争论) C.admitted (承认) D.announced (宣布)

D .found

D .where 44.A .recognized B .realized (认识到)C .visited 45.A .how

B .whether C .when

46.A .because

47.A .doctor

48.A .hired

49.A .smiled B .if B .friend B .visited B .laughed C .then C .neighbour C .designed C .cried D .though D .player D .sold D .nodded

50.A .chance B .pleasure C .time D .turn

阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)

A

A farmer grew some vegetables in his garden. One day his wife was ill and he had no money. He had to sell some cabbages and carrots in the market. The next morning he took two baskets of vegetables to town. But it was raining hard that afternoon and there were few people in the street. When his vegetables were sold out, it was dark. He bought some medicine and hurried to his village.

On his way home he saw a person lying on the snow. He placed his baskets on the ground and was going to help the person to get up. At that time he found it was a dead man and there was much blood on his body. He was so afraid that he ran away quickly, without taking the baskets with him.

The next afternoon the farmer was sent to the police station. Having shown the baskets, an officer asked, ―Are these yours?‖ ―Yes, sir.‖ the farmer answered timidly(胆怯地). ―Have you killed the man?‖ ―No, no, sir.‖ the farmer said in a hurry. ―When did you see the dead man?‖ ―About seven last evening.‖ ―Did you see who killed the man?‖ ―No, sir.‖ The officer brought out a knife and asked, ―Have you seen it yet?‖ ―No, sir.‖ The offi cer became angry and told the policemen to beat him up and sent him into prison.

That evening the officer went on trying. Pointing to the knife, he asked again, ―Have you seen it yet?‖ ―Yes, sir.‖ The officer was happy and asked, ―When and where?‖ ―I saw it here this afternoon, sir.‖

51. The farmer didn’t sell out his vegetables until the evening because _______.

A. they were too bad

B. they were very expensive

C. it rained hard that morning D. people wouldn’t go out on such a bad day

52. As _______, the farmer decided to help the person to stand up.

A. he was ready to help others B. the person was one of his friends

C. he thought the person would thank him D. he thought the person had drunk too much

53. The farmer ran away quickly because _______.

A. the policemen were coming towards him B. his wife was waiting for him at home

C. he was afraid to see a dead man D. it was so late that he couldn’t stay there any longer

54. The officer tried the farmer to _______.

A. know who had killed the man B. know if he had seen the dead man

C. ask when he saw the dead man D. ask if he had seen the knife

B

Blue jeans, the uniform of young and old for generations, are losing their popularity.

According to a study by Jeans Wear Communications, Jeans sales in the United States dropped from 502 million pairs ten years ago to 387 million pairs last year. Experts say that the decrease in sales will continue. Why is there the great decrease? Some fashion experts say it is because of the aging baby –boomer (迅速发展)generation, They say that customers in their thirties and forties no longer have the body shape to wear the form –fitting trousers. Others say it is because there are few people in the 14 to 24-year –old population group. Also, boys used to buy a lot of jeans. Today they are choosing more stylish (时髦的)shorts, bicycle shorts, and cotton pants.

Jeans manufacturers (制造商)are trying to find ways to deal with the decrease in sales. Some are making pants for the aging generation—loose cotton trousers and a special design of their classic ―505‖ jeans that have extra room in the seat (臀). Other manufacturers are trying to increase their oversea sales. While jeans are less popular in the United States, they continue to be important fashion items in parts of Europe and the Far East.

55. This passage is most probably taken from _______.

A. a news report B. a novel C. the introduction to a book D. a science magazine

56. The passage is mainly about __________.

A. aging baby-boomer generation B. the ways to increase the sales of blue jeans

C. new fashion in the United States D. the failing popularity of the blue Jeans

57. From the passage we learn that _______.

A. pants are a typical kind of jeans B. Jeans have become less popular in the Far East

C. the manufactures will have to stop production of Jeans

D. ―505‖ is traditionally a kind of jeans

C

Live Music--Late Night Jazz

Enjoy real American Jazz(爵士乐)from Herbie Davis, the famous trumpet player(号手). He is known to play well into the early hours, so don’t want to get much sleep.

Scottish Dancing

Scottish dancing is nice and easy to learn. The wonderful dance from England will be given.

Shows --Anhui Museum

There are 12,000 pieces on show here. You can see the whole of Chinese history.

Y our pen-friend is coming from Australia to your city for a holiday. Y ou send him this E-mail to tell him something about the hotels.

TEL: 4686788 E-MALL: Li Hong @ 163.com

58. If you want to watch dancing, you can call ______.

A. 4858749 B. 4983084 C. 4467834 D. 4686788

59. You can see the whole of Chinese history at ______ in April in Anhui Museum.

A. 3 p.m. every day B. 9 p.m. from Monday to FridayC. 7 a.m. at weekend D. 7 p.m. every day

60. SUN HOTEL and ROSE HOTEL are open for _______ months of the year.

A. nine B. ten C. eleven D. twelve

61. If your friend wants to live in ROSE HOTEL for 3 days in February, how much should he pay for it?

A. ¥594

B. ¥534 C. ¥592 D. ¥832

D

Most people feel stress(压力) at some time in their lives. Some people like this pressure(压力) and work better because of it. Other people are not comfortable(舒服) with any stress at all; they soon become unhappy if they feel stress. Sometimes stress can lead people to do things they wouldn’t usually do, such as overeat, smoke, drink, or use drugs. Stress, however, is a very normal part of life.

It is important to understand that stress doesn’t come from an event itself; that is, from the things that are happening in our lives. It comes from the meaning we give to what has happened. For example, a crying baby may be stressful to one person, but it may not bother another person at all; a traffic jam may be stressful to one person while another person may be able to stay calm.

We can experience stress any time we feel we don’t have control. It can come from a feeling that we can’t do anything about a situation. Basically, it is the body’s way of showing anxiety or worry.

Stress is not just caused by our mental or emotional condition. It is also influenced by how tired we are, whether we have a balanced diet with enough vitamins(维生素) and minerals, whether we get enough physical exercise (体育锻炼), and whether we can relax(放松).

The point at which stress becomes a problem changes from day to day, even for the same person. In some situations, if we are rested and feel good about ourselves, a little stress will not be a problem. In another situation, if we are tired or feel unsure about our abilities, even a small amount of stress can cause problems. For example, we might begin to worry about things that haven’t happened yet instead of working on things that are happening now. Or we might not feel able to find solutions(解决方法) to everyday problems.

62. According to the author, .

A. stress is necessary to people B. stress is something we all want to avoid

C. stress is common in people’s lives D. stress is the pressure to work better

63. Which of the following statement is NOT true according to the passage?

A. Stress comes from the things that are happening in our lives.

B. A crying baby may not necessarily be stressful to all people.

C. Some people may not feel stress in a traffic jam.

D. Stress results from(由于) our own psychological reaction(心理反应) to what has happened.

64. In which of the following situations we will most probably experience stress according to the passage?

A. When we feel hungry. B. When we are late for a film.

C. When we don’t know a telephone number. D. When we are not sure what to do next.

65. It is implied in the passage that .

A. stress is a serious problem B. if we feel tired, we will always feel stress

C. if we begin to think much about things that haven’t happened yet, this means we can overcome stress

D. stress may not necessarily be a problem

●答案

31. D 32. B 33. C 34. B 35. A 36. C 37. D 38. A 39. B 40. C 41. C 42. A 43. C 44. B 45. D

46. A 47. A 48. A 49. B 50. D 51. D 52. D 53.C 54.A 55. A 56. D 57. D 58.B 59. A 60.A

61. B 62. C 63. A 64. D 65. D 66. C 67. A 68. B 69. B 70. D

71. be made good use of 72. where it was that 73. tried to persuade him to change his mind

74. determined to give up smoking 75. is always coming late 76. insisted on giving

77. is fond of fishing 78. however hot it is 79. will keep you company 80. dreams of becoming 书面表达:

Dear Sir,

I am writing to you for the mobile phone of Dephone-S250 I bought on 20th June, 2009 at Tele Mall in Wuhan, P.R. China. Ten days after that, it didn’t ring and send short messages. Then I took it to the seller, but was told that the model had been sold out and I had to wait at least three months for a new one. Later I went to the repairman. He said since it was a new model in China, it was impossible to fix it without the right spare parts, I was so desperate on hearing that. How can I wait that long? Therefore, I require that you send me a new one of the same model within a month.

Thank you for your consideration.

Y ours sincerely, Li Hua 11

X

打赏支付方式: